nod   nod
Tekstgrootte aanpassen:
14px  || 16px  || 17px  || 18px
Je bent nu op pagina:

 Contact.

Beste lezer,

Heb je iets gevonden op deze site dat je aanspreekt en wil je meer uitleg? Heb je opmerkingen over of goed bedoelde kritiek? Stond je permanentje opeens in orkaanstand door iets dat je op deze site tegenkwam? Of ben je van mening dat er nog iets ontbreekt? Dan vind je op deze pagina de gelegenheid om dit kenbaar te maken.

Echter: deze website (gelovendoenweallemaal.nl) is uitsluitend bedoeld om informatie over te brengen, wat overigens vrijwel het enige is waar je een website als deze voor kunt gebruiken. Ik ben dus geen pastoraal medewerker of een christelijke vraagbaak betreffende allerlei persoonlijke problemen. Alleen vragen die rechtstreeks met de inhoud van deze site van doen hebben worden door mij beantwoord. Ook als je geen echte vragen hebt en dus alleen maar opmerkingen wilt plaatsen kan het zijn dat ik daar niet op zal reageren. Ook conflicten met een voorganger/dominee die de weg kwijt is, een stierlijk vervelende ouderling, een dominante vader, een betweterige ouder/broer/zus, ergernissen betreffende een (religieuze) website die je de neus uitkomt of meer van dergelijke zaken.... Die zijn niet mijn pakkie aan. Dergelijke problemen mag je samen met God zelf oplossen. Hij kan daar heel wat beter mee helpen dan ik.
Het is best mogelijk dat je op deze site enkele stevige uitspraken bent tegengekomen. Ook kom ik tijdens mijn speurtochten naar de fundamenten van het hedendaagse “christendom” nogal eens “heilige” huisjes tegen waarvoor ik in de bijbel geen bestaansrecht kan vinden.
Dat ik in een dergelijk geval niet met fluwelen handschoentjes aan te werk ga ligt dan ook in de lijn der verwachting. Dat heeft overigens meer dan eens boze reacties uitgelokt omdat men zich in zijn eer aangetast voelde. Dergelijke reacties doen me nogal eens terugdenken aan een spreuk die ik lang geleden in een oude graanmolen zag hangen en die luidde:
“Al had men Salomo's wijsheid en Sion's gewin,
dan nog ging het malen niet naar ieders zin”.

Desondanks zal er toch gemalen moeten worden, ook als de manier waarop dit gebeurt niet ieders waardering heeft. Verwacht echter geen uitgebreide toelichting op mijn persoontje. O ja, toch nog één dingetje: in het jaar waarin ik deze regels heb geschreven (2019) ben ik zestig geworden. Ik ben dus in hetzelfde jaar geboren waarin deze oude bekende “op de markt” kwam. Een ouwe knakker ben ik dus nog net niet maar een groentje ben ik ook bepaald niet meer. Overigens: wie via deze pagina contact zoekt krijgt van mij gewoon een antwoord inclusief mijn naam. Ik ben dus niet aan het verstoppertje spelen. Daar ben ik ondertussen net even te oud voor.

Met vriendelijke groeten,
De webmaster.

 
P.S. Zou je hieronder nog even willen aangeven of je op een bepaalde pagina reageert (of juist niet) en of je een antwoord van mij verwacht?
1. Over welke pagina gaat je reactie?

2. Verwacht je een antwoord van mij?
Dan nog even dit: als het even kan, houd het kort.Als je anoniem wenst te blijven kun je hieronder eventueel in plaats van je naam “anoniem” invullen.
Je naam:
Je emailadres:Bronvermelding