Engelse versie van deze site 14px  16px  17px  18px

Contact.

Beste lezer,

Heb je iets gevonden op deze site dat je aanspreekt en wil je meer uitleg? Heb je opmerkingen over of goed bedoelde kritiek? Ben je van mening dat er nog iets ontbreekt? Dan vind je op deze pagina de gelegenheid om dit kenbaar te maken.

Echter: deze website (gelovendoenweallemaal.nl) is uitsluitend bedoeld om informatie over te brengen, wat overigens vrijwel het enige is waar je een website als deze voor kunt gebruiken. Doorgaans worden alleen vragen die rechtstreeks met de inhoud van deze site van doen hebben door mij beantwoord. Ook als je geen echte vragen hebt en dus alleen maar opmerkingen wilt plaatsen kan het zijn dat ik daar verder niet op zal reageren, tenminste als je hieronder hebt aangegeven geen antwoord te verwachten. Persoonlijke (= privé) problemen kun je trouwens beter samen met God zelf oplossen. Hij kan daar heel wat beter mee helpen dan ik.
Het is best mogelijk dat je op deze site enkele stevige uitspraken bent tegengekomen. Ook kom ik tijdens mijn speurtochten naar de fundamenten van het hedendaagse “christendom” nogal eens “heilige” huisjes tegen waarvoor ik in de bijbel geen bestaansrecht kan vinden.
Dat ik in een dergelijk geval niet met fluwelen handschoentjes aan te werk ga ligt dan ook in de lijn der verwachting, wat overigens meer dan eens de te verwachten boze reacties tot gevolg heeft gehad omdat men zich in zijn eer aangetast voelde. Dergelijke reacties doen me nogal eens terugdenken aan een spreuk die ik lang geleden in een oude graanmolen zag hangen en die luidde:
“Al had men Salomo's wijsheid en Sion's gewin,
dan nog ging het malen niet naar ieders zin”.

Desondanks zal er toch gemalen moeten worden, ook als de manier waarop dit gebeurt niet ieders waardering heeft. Tot slot: in het geval dat ik een reactie op mijn website beantwoord is dat wel gewoon een antwoord inclusief mijn naam. Ik ben dus niet aan het verstoppertje spelen.

Met vriendelijke groeten,
De webmaster.

 

Op deze plaats was voorheen een contactformulier te vinden. Vanwege diverse problemen met het cgi-script werkte dit formulier niet meer als bedoeld. In plaats daarvan kun je reacties nu sturen naar: contact@gelovendoenweallemaal.nl

Bronvermelding