nod   nod
13px 14px 15px 16px 17px 18px  

 Contact.

Beste lezer,

Heb je iets gevonden op deze site dat je aanspreekt en wil je meer uitleg? Heb je opmerkingen over of goed bedoelde kritiek? Stond je permanentje opeens in orkaanstand door iets dat je op deze site tegenkwam? Of ben je van mening dat er nog iets ontbreekt? Dan vind je op deze pagina de gelegenheid om dit kenbaar te maken.

Echter: deze website (gelovendoenweallemaal.nl) is uitsluitend bedoeld om informatie over te brengen, wat overigens vrijwel het enige is waar je een website als deze voor kunt gebruiken. Ik ben dus geen pastoraal medewerker of een christelijke vraagbaak betreffende allerlei persoonlijke problemen. Alleen vragen die rechtstreeks met de inhoud van deze site van doen hebben worden door mij beantwoord. Ook als je geen echte vragen hebt en dus alleen maar opmerkingen wilt plaatsen is de kans groot dat ik daar verder niet op zal reageren. Verder zijn conflicten met een voorganger/dominee die de weg kwijt is, een stierlijk vervelende ouderling, een dominante vader, een betweterige ouder/broer/zus, ergernissen betreffende een (religieuze) website die je de neus uitkomt of meer van dergelijke zaken.... Die zijn niet mijn pakkie aan. Dergelijke problemen mag je samen met God zelf oplossen. Hij kan daar heel wat beter mee helpen dan ik.
Het is best mogelijk dat je op deze site enkele stevige uitspraken bent tegengekomen. Ook kom ik tijdens mijn speurtochten naar de fundamenten van het hedendaagse “christendom” nogal eens “heilige” huisjes tegen waarvoor ik in de bijbel geen bestaansrecht kan vinden.
Dat ik in een dergelijk geval niet met fluwelen handschoentjes aan te werk ga ligt dan ook in de lijn der verwachting. Dat heeft overigens meer dan eens boze reacties uitgelokt omdat men zich in zijn eer aangetast voelde. Dergelijke reacties doen me nogal eens terugdenken aan een spreuk die ik lang geleden in een oude graanmolen zag hangen en die luidde:
“Al had men Salomo's wijsheid en Sion's gewin,
dan nog ging het malen niet naar ieders zin”.
Desondanks zal er toch gemalen moeten worden, ook als de manier waarop dit gebeurt niet ieders waardering heeft. Verwacht overigens ook geen uitgebreide toelichting op mijn persoontje. Niet belangrijk! O ja, toch nog één dingetje: in het jaar dat ik dit schrijf (2019) ben ik zestig geworden. Dus nog geen ouwe knakker maar ik ben toch ook bepaald geen groentje meer. Met vriendelijke groeten,
De webmaster.
 
P.S. Graag bij de eerste vraag hieronder even aangeven of je op een bepaalde pagina reageert of juist niet. Mocht je de andere drie vragen een beetje “te bemoeierig” vinden dan mag je die uiteraard overslaan.

1. Over welke pagina gaat je reactie?

2. Tot wie bid jij altijd?
3. Hoe vaak lees je in de bijbel?

4. Wie is Jezus Christus?
Nog even dit:
Opstellen lezen deed ik vroeger op school. Die tijd is geweest. Dus als het even kan: hou het kort. Tot 1700 aanslagen staat het licht op groen. Na 1700 aanslagen springt het licht op oranje en na 2000 aanslagen gaat het licht op rood (zie hieronder).

 Aantal aanslagen: 0000 Als je anoniem wenst te blijven kun je hieronder eventueel in plaats van je naam “anoniem” invullen.
Je naam:
Je emailadres:Bronvermelding